Национални

Писмо на читател

 В редакцията на вестник пристига писмо на читател: "Ако не спрете веднага да публикувате вицове за скъперничеството на габровците, то от утре ще спра да взимам назаем вашия вестник от съседа ми."

Три пъти на пода

 Вървял си Бай Ганьо по улиците на Сохо в Лондон и търсел подходящо място, където да задоволи мъжките си нужди. Влязъл той накрая в един публичен дом. Подредили му се момичетата, избрал той една хубавица и тя го повела към стаята.  - Колко? - пита Бай Ганьо - Ами 20 лири за секс на пода,...

Нещо ми убива в обувката

 - Чарлз, нещо ми убива в обувката! Виж какво е!  - Камъче, сър Джон. - И какво прави това камъче в обувката ми?  - Убива ви, сър Джон.

На бизнес вечеря

 На бизнес вечеря се срещат японец и българин, директори на конкурентни заводи, с еднакво оборудване, капацитет и производство. Японецът казва: - При мен работят 9 човека. В българския завод работят 500, но директора защитава честа си: - А в нашия работят 10. На другата сутрин пак се срещат....

Габровец решил да спести пари

 Един габровец решил да спести пари за преглед и като срещнал доктора на улицата, го попитал: - Докторе, ти какво правиш като настинеш?  Докторът, също габровец, отговорил: - Кихам. 

Немско качесто, та немско

 Всички казват: немско качество, та немско...Не можело да се сравни с китайското... Да бе!  Китайската стена вече две хилядолетия стои и още ще я има. А берлинската стена и половин век не издържа.

Английски джентълмени

 Разговор между английски джентълмени: - Прощавайте за въпроса, сър, но защо плувате в Темза със смокинг?  - Извинен сте, сър. Но ще ви обърна внимание на факта, че вие плувате, а аз се давя.

Габровец на вечерна забава

Габровец на вечерна забава се обръща към симпатична съгражданка: - Ще танцуваме ли?  Тя го изглежда кокетно: - Син ли искаш или дъщеря?

loading...

.: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове